A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Бистрицька гімназія Кролевецької міської ради

Трансляція уроків!!!

Дата: 05.04.2020 08:29
Кількість переглядів: 193

6 квітня 2020 року, на YouTube-каналі МОН, а також ще на 15 телеканалах та медіаресурсах о 10:00 розпочнеться трансляція уроків для учнів 5-11 класів на карантині.

На YouTube-каналі МОН можна переглянути уроки абсолютно для кожного класу. Публікуватимуться вони за розкладом – один за одним, щоб можна було краще структурувати заняття. Під кожним відео учень також може знайти рекомендоване домашнє завдання на закріплення теми.

Кожен охочий може також завантажити розклад з темами на весь тиждень: 5 клас6 клас7 клас8 клас9 клас10 клас11 клас.

Для учнів, що мають проблеми з підключенням до Інтернету, всі уроки також транслюватимуться українськими телеканалами. Так, за класами закріплено такі телеканали:

Нагадуємо, що уроки проходитимуть щодня, з понеділка по п’ятницю, щонайменше до кінця карантину. Кожного дня вони починатимуться о 10:00.

Транслюватимуться уроки з: української мови, української літератури, історії України, всесвітньої історії, англійської мови, фізики, алгебри, геометрії, географії, хімії та біології.

Організатори закликають батьків завантажити розклад уроків та заохочувати дітей навчатись. Залишаємось вдома! Вчимось вдома!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора