A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Бистрицька гімназія Кролевецької міської ради

3-й тиждень Всеукраїнської школи онлайн! Розклад!

Дата: 21.04.2020 08:51
Кількість переглядів: 181

Сьогодні, 21 квітня 2020 року, стартує 3-й тиждень Всеукраїнської школи онлайн. 

Уроки Всеукраїнської школи онлайн на YouTube МОН поступово ставатимуть інклюзивнішими.

Так, вже цього тижня до уроків, що вже вийшли раніше, поступово додаватимуть субтитри.

Першочергова мета – створити субтитри до вже оприлюднених уроків. Надалі з невеликою затримкою субтитри додаватимуться до нещодавно опублікованих уроків.

На сайті МОН з цього тижня також відкрито окремий розділ, де зібрана вся інформація про Всеукраїнську школу онлайн. Відкрити сторінку можна за посиланням.  

Завантажити розклад з темами можна тут: 5 клас6 клас7 клас8 клас9 клас10 клас11 клас.

Нагадуємо, що 6 квітня для учнів 5-11 класів з усієї країни стартував проєкт «Всеукраїнська школа онлайн» – уроки з 11 предметів, які за чітким розкладом транслюють українські телеканали та YouTube Міністерства освіти і науки.

Транслюються уроки з: української мови, української літератури, історії України, всесвітньої історії, англійської мови, фізики, алгебри, геометрії, географії, хімії та біології.

Уроки транслюються щодня, з понеділка по п’ятницю, щонайменше до кінця карантину. Кожного дня вони починаються о 10:00 та закінчуються залежно від розкладу. Так, графік уроків такий:

1 урок – 10:00

2 урок – 10:30

3 урок (руханка) – 11:00

4 урок – 11:15

5 урок – 11:45

6 урок (руханка) – 12:15

7 урок – 12:30

Пам’ятайте, якщо запізнилися – не біда, всі уроки зберігаються в записі на YouTube-каналі. Крім того, під час трансляції ви завжди можете почати її переглядати зі зручного для вас місця.

Також Міністерство освіти і науки зібрало для вас підсумки 2-х тижнів роботи школи – тут про роботу над помилками, підтримку проєкту суспільством та незмінність трендів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора